Forsiden

Referanser

Henrik Aukland

– Personlig Trener

Henrik Aukland 3

Jeg og Sigvar har for øyeblikket samarbeidet siden februar måned 2013 og skal holde på frem til April i 2014 da jeg stiller i athletic fitness.

Hvordan endte jeg opp med å velge Sigvar?
Sigvar har jeg kjent i flere år og fulgte med på han da han selv konkurrerte i athletic fitness. Han og jeg deler samme tankegang om å konkurrere reint og det er en viktig faktor for meg. I tillegg til at han har personlig erfaring fra å stille og vet hvordan det er å gå på diett, har han flere andre verdier jeg verdsetter. F.eks. at han utdannet osteopat, jobber som muskelterapeut og har god kunnskap om ernæring. Dette er noe som gjør at han kan tilby hele pakken. Han er en person som det er lett å spøke med, samtidig som at han er veldig seriøs i det arbeidet han gjør. Arbeidet hans bærer et sterkt preg av kvalitet.

Hvordan har samarbeidet utviklet seg?
På den tiden vi har holdt på nå, som for øyeblikket er 7 måneder, har jeg hatt en kjempegod utvikling både i økning i øvelser, bedre forståelse av min egen kropp og fått mer lærdom rundt viktige faktorer ved trening. Min muskelmasse har økt betraktelig, og jeg har hatt kontinuerlige økninger i centimetermål under hele samarbeidet.

Hvorfor skal DU velge Sigvar som Coach?
Sigvar er en kunnskapsrik person som skaper resultater, han er hyggelig å prate med og sørger alltid for at resultater er første prioritet, noe som er en viktig faktor hvis man skal drive med trening. Han er veldig dyktig til å forklare øvelser og skaper et komplett løp mot dine mål.

Fredrikke Fjæran

– Ernæringsprofesjonell

Fredrikke Fjæran
Jeg begynte å trene sammen med Sigvar Garfors i september 2012. Hittil har vi trent sammen i snart tre måneder og jeg har hatt framskritt jeg ikke trodde var mulige. Jeg har gått ned 8 kg og mange titalls cm. I tillegg har personlige rekorder på løft økt mange kilo. Mitt langsiktige mål er å stille i Body Fitness og jeg har nå all tro på at jeg kan klare det med Sigvars hjelp.

Sigvar har, etter som tiden har gått, blitt mer som en støttende venn som hele tiden stiller opp og samtidig innehar mer kunnskap om kropp, trening og kosthold enn noen andre jeg kjenner. Han har mange gode sider som trener, deriblant sin rådgivning, støtterolle og det som føles ut som uendelig kunnskap om muskler/knokler/ledd, forskjellige treningsøvelser og hvordan best mulig progresjon skal oppnås. Han har tilrettelagt mye av kostholdet mitt og gitt meg treningsprogram hvor vi har variert mye med øvelser, men samtidig beholdt de gode baseøvelsene for hele tiden å ha kontroll på blant annet styrkeutvikling.

Noe av det jeg liker best med Sigvar som trener er at han er lett å prate med. Uansett hva det skulle være så kan jeg spørre, si fra og prate om utfordringer, problemer og hva enn som skulle oppstå knyttet til programmet og kanskje andre ting i hverdagen som kan hindre utvikling. Dette har virkelig blitt til en fantastisk livsstilsendring som jeg IKKE ville vært foruten!

Jeg vil, med 100 % sikkerhet, anbefale Sigvar videre som trener og coach, uansett hva man skulle ha som mål (ned i vekt, opp i vekt, styrkeprogresjon, osv.). Han gir seg ikke før DU ser resultater!

Ida Elise Abrahamsen

– Landslagsutøver, Europamester, bronsemedalist i VM og 9 ganger Norgesmester i kickboxing -60 kg

ida_abrahamsen

Jeg hadde gleden av å jobbe med Sigvar høsten 2013. I vektklasse-idretter der det står om grammene er det små marginer på vekten. Jeg slet med vekten før en konkurranse da jeg tok kontakt med Sigvar. Det viste seg at for få kalorier var årsaken til at vekten stod stille. Sigvar utarbeidet et kostholdsprogram som skulle hjelpe meg med vektreduksjon og samtidig opprettholde energinivået på de daglige øktene. Jeg opplevde faktisk å ha mer overskudd denne perioden selv om kiloene forsvant.

Jeg vil anbefale Sigvar på det sterkeste. I tillegg til å besitte mye kunnskap om kosthold og trening, er han en sympatisk person som gir tett oppfølging og mye motivasjon til å klare målene!

Ingvild Lien

– Personlig Trener

Ingvild Lien 2

Etter kun 8 veker med oppfølging fekk eg ein styrkeprogresjon eg ikkje hadde forventa. Dette medførte også at lysta på å trene er større enn på lenge. Eg har lært utruleg mykje på desse 8 vekene! Sigvar svarer alltid kjapt, ofte med ein motiverande og humoristisk kommentar.

Ein skulle kanskje tru at det å ha ein personleg trenar på nett ikkje ville gi optimale resultat. Etter å ha prøvd webcoaching, vil eg sei at dette er heilt feil. Nettsida til webcoaching er svært enkel og oversiktleg.
Ein får videodemonstrasjon av alle øvelsane, og det er enkelt å loggføre treningane og andre personlege data. Vidare vert treninga mi kvalitetssikra gjennom at eg sender inn video, og får veiledning på teknikk og kva eg må jobbe med vidare. Eg kan på det aller sterkaste anbefale webcoaching og Sigvar som coach. Eg gler meg til fortsettelsen, der nye mål skal nåast.

Karin Winnem

karin

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente meg ettersom jeg aldri har trent med PT før, eller så og si aldri trent noe styrke… Men det lille jeg har trent selv har aldri ført noe sted, jeg har aldri følt meg sterkere eller sett progresjon i treningen min på den måten jeg har gjort nå. Treningen med Sigvar har vært bedre enn jeg kunne forestille meg.

Motivasjonen jeg har nå er noe jeg aldri har opplevd med trening før. Gleden i styrketrening hadde jeg aldri trodd jeg skulle føle. Disse to tingene har kommet fordi jeg føler jeg får til styrketreningen, både når det gjelder teknikk og det å løfte tyngre og tyngre. Jeg ser jo hver uke at jeg får til mer enn jeg gjorde forrige uke. Gleden og motivasjonen har hatt alt å si for å oppnå målene mine, og bare det at jeg VIL oppnå målene mine er utrolig. Det hadde jeg aldri fått til med mindre jeg hadde en coach som lærte meg riktig teknikk, motiverte meg og utfordret meg til å utfordre meg selv.

Jeg har aldri angret et sekund på pengene jeg har brukt på treningen. Jeg ser på det som en investering i livet mitt. Alt jeg har lært om trening, kosthold, teknikk og om meg selv er absolutt verdt det. Dette er jo noe jeg kommer til å ha igjen for resten av livet og har vært det viktigste pushet jeg trengte for å virkelig komme i gang med treningen en gang for alle. Kan man i det hele tatt sette en pris på motivasjon og treningsglede?

Marte Sørø

– FIFA-dommer

Marte Sørø

Du har gitt meg mye god kunnskap og den siste 1,5 uka har gitt meg troen på at dette er jeg i stand til å klare på egenhånd. Vekta går ned, målingene går fortsatt ned og jeg er ikke sulten.

Den kunnskapen du har gitt meg disse 12 ukene har vært gull verdt! Akkurat nå føler jeg at jeg har kontroll selv, er fornøyd med kroppen min og trives med den jeg er. Det er stor endring fra da jeg søkte hjelp i februar. Derfor føler jeg nå at jeg ikke trenger mer oppfølging per dags dato. Det er mange andre der ute som heller trenger å få den kunnskapen, støtten og hjelpen av deg. Jeg sier i denne omgang TUSEN TAKK FOR HJELPA og du skal ikke se bort i fra at jeg tar kontakt med deg igjen i oktober/november når målet er å bli sterk.

May-Elin Nordstrand

Jeg er storfornøyd med all oppfølging jeg har fått. Før jeg tok kontakt trente jeg 6 dager i uken, der 3 dager var styrketrening og 3 dager var kondisjon. Jeg hadde ikke den framgangen jeg ønsket, og egentlig trente jeg meg bare svakere. Jeg hadde ikke nok fokus på kosthold, og jeg spiste for lite i forhold til treningsmengden. Dette resulterte i at jeg pådro meg betennelse i begge hoftene og lenge kun klarte å trene lette rehabiliteringsøvelser på bena.

Fra dette utgangspunktet til å ha overskudd og stadig klare å øke på treningen er stort. Selv om jeg nå har kuttet ut kondisjonstreningen og kun trener 4 dager styrke, (samtidig som jeg spiser mye mer mat enn før,) har jeg klart å gå ned mange cm og i tillegg ser jeg mye bedre ut. Samtidig er jeg helt kvitt betennelsen i hoftene, og jeg har ingen problemer med å trene ben.

Jeg føler jeg har fått et godt og personlig opplegg som gjorde at jeg klarte å yte mitt beste. Treningen var gøy men tung, og det var øvelser jeg mestret. Det hadde mye å si at jeg til stadighet klarte å øke, enten noen repetisjoner, eller i vektbelastning. Det ble aldri et ork å dra på trening, det var heller slik at det var det som holdt meg oppe i en tung hverdag med skole, jobb og barn. Det var gøy å kunne logge alt på min side, slik at jeg kunne følge med på framgangen. Dermed var det lettere å se alt jeg hadde oppnådd, og jeg klarte også å utfordre meg mer når jeg så det skrevet ned.

Til sist vil jeg bare takke for all hjelpen jeg har fått. Uten oppføling hadde jeg nok fortsatt slik som før, og ikke hatt i nærheten av den framgangen jeg har hatt.

Robert Winnem

robert

Eg har hadde 100% tiltro til alt, noe som har fått meg til å jobbe hardt, stresse mindre og VILLE bli ein bedre utgave av meg sjøl. Teknikktreningen og tøyingen har også vært med å bidra til ein framgang som eg aldri i mitt liv hadde klart med vanlig kukerundtteknikk!

Hadde eg ikkje kjørt på med coaching, hadde eg vært like klovn på treningssenteret som tidligere. Hadde nok brukt meir tid på gymmen (kukerundtsyndromet), men oppnådd mindre resultater. Sigvar er en av dei flinkeste på sitt felt! Man betaler en del, men man får det man betaler for!

Egil Tveit

På bare 3 måneder gikk jeg ned 15 kilo og 20 cm rundt midjen, med Sigvar som webcoach. Kroppen er utrolig mye lettere som merkes både i det daglige, og jeg har også fått en helt ny prestasjonsevne hva gjelder trening og ikke minst volleyball som jeg driver med aktivt.

Jeg starta i mars 2013 etter lenge å ha sittet på gjerdet når det kom til trening. Jeg har alltid slitt med å komme i gang og det har alltid endt med halvhjerta turer til styrkerom med litt biceps-curl og benk etc. Det har for det meste vært korte perioder som raskt har ebbet ut. Men jeg var kommet til et punkt hvor jeg ikke var i den formen jeg ønsket, og var motivert for å gjøre noe med det. Så jeg kontakta Sigvar, og han stilte opp for å si det mildt!

På vårt første møte fikk jeg kostholdsplan og treningsprogram. Men jeg fikk det ikke bare slengt i fleisen for så å måtte finne ut av ting selv. Vi gikk nøye gjennom alt, sammen, og hadde jeg spørsmål, så hadde Sigvar svar! Vi hadde månedlige møter med oppdateringer og eventuelle endringer i trening/kosthold. Og utover det har Sigvar vært ekstremt tilgjengelig. Jeg følte hele tiden at jeg kunne spørre om ting når det måtte være, og det er en viktig trygghet å ha, når man gjør ganske omfattende endringer i livsstil.

For å oppsummere har jeg oppnådd helt ville resultater på kort tid, og det motiverer til videre trening! Oppfølging og service har vært helt overlegen, og jeg nekter å tro at det finnes PTer i landet som er bedre på dette enn Sigvar og gjengen i Webcoaching. Jeg kan på det varmeste anbefale å ta kontakt med Sigvar om du ønsker å komme i bedre form. Selv ble jeg sjokkert over hvor gode resultatene var, og hvor raskt de kom.

Eirik Granly Foss

Jeg kontaktet Sigvar for å investere noen kroner i helse og trening. Målet mitt var å få sjekket og fikset teknikk i baseløft, samt å få hjelp til å sette opp et treningsprogram som hverken blir for tungt eller for lett for min egen hverdag. Dette og mere til opplevde jeg at Sigvar infridde på en svært god måte. Etter 5 timer teknikktrening og 3 måneder med webcoaching sitter jeg igjen med en styrket forståelse av hvordan kroppen og baseløftene fungerer, både for seg og i samspill med hverandre. Jeg har også fått gode verktøy for å tilpasse trening etter dagsform og egne forutsetninger. I tillegg til dette er jeg også svært fornøyd med resultatene jeg fikk av treningsprogrammet Sigvar satte opp.

Etter hva jeg har erfart utmerker Sigvar Garfors seg som person og trener spesielt på tre måter. For det første er han observant, samtidig som han kan sette observasjonen i en kontekst du som kunde forstår. Han er med andre ord ikke bare dyktig på å se hva som mangler teknisk i en øvelse, han kan også forklare problemet og dets løsningen på en måte som du tar til deg.
For det andre fremstår Sigvar som svært belest og kunnskapsrik på sitt område. Han er i stand til å reflektere over en sak fra flere synsvinkler, og han setter teoretisk kunnskap ut i praksis gjennom å være nytenkende og kreativ. For det tredje opplever jeg også Sigvar som en person med gode mellommenneskelige evner. Han balanserer hensyn og tilpasning med motivasjon og driv, noe som gjør at treningen ikke oppleves som hverken for tung eller for lett.

Selv om man bare trener for helse og adspredelse vil Sigvars skarpe sinn og gode formidlingsevne bidra til å gi treningen din nye dimensjoner og resultater. Med dette følger mestringsfølelse, driv i videre trening og kunnskap om egen fysikk som vil være nyttig livet ut.

MENY